Restaurant La Vie 


Restaurant La Vie is ideaal gelegen in het centrum van Terneuzen, waar u kunt genieten van uitstekende vis en vleesgerechten en onze heerlijke salades.

La Vie heeft HET terras van Terneuzen. Van 11 uur ‘s ochtends tot zonsondergang kunt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren. In de herfst en de winter zit u beschut achter glazen panelen en in de lente en de zomer zorgt het frisse Zeeuwse zeebriesje voor verkoeling.

Het terras heeft uitzicht op het centrum van Terneuzen, maar ook de grote zeeschepen op de Westerschelde gaan aan u voorbij. Tot ziens op één van de vele zonovergoten dagen die Zeeland hopelijk nog gaat krijgen!


ONTBIJTEN

Bij Hotel L'Escaut serveren wij iedere dag van maandag t/m vrijdag een uitgebreid ontbijtbuffet van 07.00-10.00 uur.  In het weekend vanaf 07.30-10.30 uur .

U kunt ook als niet hotel gast bij ons komen ontbijten , zo kan bijvoorbeeld uw zakelijke afspraak van de dag gecombineerd worden met een kopje koffie of een ontbijt, waardoor gasten die dag meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Prijs voor ons ontbijtbuffet bedraagt € 17.50 per persoon

( Reserveren gewenst !)

Uiteraard kunt u ook tijdens het ontbijt gebruik maken van ons gratis Wi-Fi netwerk.

 

LUNCH

Restaurant La Vie is ideaal voor een zakelijke lunch of diverse gelegenheden.

Tussen 11.00 en 14.00 uur kunt u bij ons lunchen behalve in het weekend, dan staan wij vanaf 15.00 uur voor u klaar.

 

DINER 

Restaurant La Vie is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Tijdens het weekend starten wij om 15.00 uur.

Onze keuken is geopend van maandag  t/m zaterdag  tot 21.30 uur

Zondag tot 21.00 uur.

 

 

Kijkt u voor een impressie op

RESTAURANT LA VIE